جنبش وال استریت راه حل را در یک انقلاب جهانی دیده است
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: جنبش وال استریت جنبش فراگیری است که راه حل پایان دادن به سرمایه داری را در یک انقلاب جهانی دیده است.به گزارش حیات ، اکبر نیکزاد افزود: جنبش وال استریت یک جنبش بدون رهبر است که بسیاری از انسانها با رنگ ها ، جنس ها و با اهداف سیاسی گوناگون از آن حمایت می کنند.
وی اظهار داشت: چیزی که میان همه این گروه ها و افراد مشترک است این است که آنان 99 درصد جامعه هستند که دیگر نمی خواهد حرص و آز و فساد 1 درصد جامعه را تحمل کنند.
نیکزاد بیان کرد: اعلامیه های خود این جنبش روشن می کند که آنان از تاکتیک انقلابی "بیداری اسلامی" و تشویق استفاده از عدم خشونت برای به حداکثر رساندن امنیت شرکت کنندگان تا رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند.
وی عنوان کرد: این جنبش به دنبال ایجاد تغییرات واقعی و از پایین به بالاست و به دلیل اینکه اعتماد به سیاستمداران خود را از دست داده اند می خواهند بدون حضور این افراد به ساختن دنیای خود اقدام کنند.
نیکزاد اضافه کرد: یکی از شعارهای این گروه آن است که "ما می خواهیم یک مجمع جهانی در هر کوی و برزن در هر خیابان و در حیات همه خانه ها راه اندازی کنیم " که نشان می دهد آنان نیازی به وجود سیاستمداران خود برای ایجاد یک جامعه بهتر نمی بینند.
پایان پیام